Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015



Ένας Ξηρός δεν φέρνει την Άνοιξη! (Ούτε την Πολιτική Άνοιξη).

ΣΑΜΑΡΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ;

            Τόσο Βούρκο, τόση λάσπη, τόση μούχλα, τόση υγρασία, δεν την στεγνώνει κανένας Ξηρός.
Δεν σε σώζει ο Ξηρός.

            Τον παρακολουθούσαν, λέει, εδώ και δυο μήνες. Τι κάνανε δηλαδή; Παίζανε πασιέντζες και βλέπανε. Πότε θα πάρει το ποδήλατο ο  Ξηρός. Που θα πάει ο Ξηρός. Πότε θα φταρνιστεί ο Ξηρός. Πότε θα κλάσει ο Ξηρός. Πότε θα πάει στο φούρνο, στον μπακάλη, στον μανάβη, στον γαλατά. Πιστεύω δε πως τα σαΐνια της ασφάλειας είχανε μπει στο σπίτι του, ξέρανε τι είχε μέσα! Άρα ο Ξηρός περικυκλωμένος, άρα ο Ξηρός ακίνδυνος. Το μαγειρεύανε λοιπόν δυο μήνες, οι παπατζήδες, για να το λανσάρουν τώρα προεκλογικά. 

            Πέντε χιλιάδες αυτοκτονίες, δυόμιση εκατομμύρια  άνεργοι, χιλιάδες υποαπασχολούμενοι, 686.000 ελληνόπουλα πηγαίνουν στο σχολείο δίχως κολατσιό, διακόσιες χιλιάδες επιχειρήσεις κλειστές. Η ανεργία από το 9% στο 29%, τη μετανάστευση περισσότερων από 200.000 ανθρώπων νέων πτυχιούχων κυρίως. Υπάρχει αντίδοτο σε όλα αυτά; Ναι υπάρχει!

            ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΝΑΣ  ΞΗΡΟΣ.

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ  ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

            Δεν κατάλαβες πολιτικέ απατεώνα, πρωθυπουργέ των ακόμη είκοσι ημερών, πως δεν σε σώζει κανένας Ξηρός; Φέρε τη Μέρκελ, φέρε την τρόικα, φέρε τους όλους, πάλι χαμένος είσαι. Δεν κατάλαβες λοιπόν, Τρομολάγνε πρωθυπουργέ; Ψεύτη πρωθυπουργέ; Λες πως είναι το χρέος βιώσιμο, ενώ δεν είναι. Λες πως άμα βγει ο Τσίπρας, θα πτωχεύσουμε. Πολιτικέ απατεώνα πρωθυπουργέ, είμαστε ήδη πτωχευμένοι.

            Το ΠΑΣΟΚ διπλασιάστηκε, εξελίχθηκε σε ΠΑΣΟΚ εσωτερικού και σε ΠΑΣΟΚ εξωτερικού.

            Οι κακές γλώσσες, που δεν λείπουν από πουθενά, ιδιαίτερα δε, από τα σαλόνια της Νέας Δημοκρατίας, διαδίδουν πως θα συμβεί το ίδιο και εκεί. Δυνητικά λοιπόν, μπορεί να δημιουργηθεί Νέα Δημοκρατία εσωτερικού και Νέα Δημοκρατία εξωτερικού.

            Το σλόγκαν της προ εικοσαετίας ΔΑΠ ήταν: Το οκτώ  τις εκατό, δεν θα κυβερνήσει εδώ: Με αυτό το οκτώ τις εκατό έκανε συγκυβέρνηση ο Σαμαράς, εδώ και δυόμιση χρόνια. Με αυτό το οκτώ τις εκατό, υποτάχθηκε στην τρόικα, με αυτό κατέστρεψε την ελληνική οικονομία. Με αυτό το οκτώ τις εκατό, με την κίβδηλη καρικατούρα της Δημοκρατίας κυβέρνησε, η μειοψηφία, της μειοψηφίας, ω μειοψηφία.


Πατριώτη, απλέ ψηφοφόρε: Κοίταξε μη γίνεις κοψοχέρης, κράτα τη σωματική αλλά και την πνευματική σου ακεραιότητα. Φτάνει πια. Μην πεις πάλι, για τελευταία φορά, πλέον. Η τελευταία φορά, να είναι η τελευταία τους φορά. Να τους στείλεις όλους στα σπίτια τους. Το αξίζουν.

Κοσμάς Ηλιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου